Kuu aega haiglas olnud koer Ruudi sai kopsaka raviarve

lemmik.postimees.ee
Copy
Ruudi.
Ruudi. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Raske elusaatusega Ruudi sai tänu veterinaaridele uue võimaluse, mis läks maksma üle 3700 euro.

Ruudi on koerake, kelle Eestimaa Loomakaitse Liit päästis eelmise aasta novembris Läänemaalt koerte kolooniast.

Sealt naastes polnud Ruudi tervis kiita ning ka hoiukodus ei läinud elu esialgu kergemaks, sest teda ründas teine koer. «Ta oli üsna kehvas olukorras. Koera keha katsid nii vanad kui uued haavad. Saba oli murdunud kahest kohast ja tuli amputeerida. Mõned haavad olid läinud ka mädanema,» kirjeldas liit Ruudi seisundit.

Ruudi viidi haiglasse, kuhu ta jäi tervelt kuuks ajaks. Lisaks ravile õppis esialgu kartlik koer seal rihma otsas jalutama ning sotsialiseeruma. «Kuu lõpuks oli Ruudi nii sotsialiseeritud, et ta lubati kliinikus lausa kontori peale chillima koos ühe töötaja koeraga,» kirjutas liit.

Haiglas veedetud kuu läks maksma 3721,36 eurot ning Eestima Loomakaitse Liit kogub annetusi selle tasumiseks. Annetusi on juba laekunud 1642,50 eurot. «Oleme siiralt tänulikud Rannamõisa Petcity kliiniku töötajatele, kes Ruudiga tegelesid ja alla ei andnud. Tänu neile saime Ruudi viia hoiukodusse, sest ilma jalutusrihmas käia oskamata oleks see olnud keeruline,» seisis liidu Facebooki postituses, et nüüd saab Ruudi nautida head elu hoiukodus.

Infot selle kohta, kuidas Ruudile annetada, saab allolevast Facebooki postitusest.

"PALUME ABI RUUDI RAVIARVE TASUMISEL!" ? Eelmise aasta novembris Läänemaalt päästetud koerte koloonias elas ka koerake...

Posted by Eestimaa Loomakaitse Liit on Teisipäev, 9. märts 2021
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles