NUNNU VIDEO Miljonär Raivo Heina koerte südamlik reaktsioon ei jäta kedagi külmaks

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Raivo Hein
Raivo Hein Foto: Tairo Lutter / Postimees / Scanpix

Miljonärist ettevõtja Raivo Hein jagas ühismeedias südamlikku hetke sellest, kui emotsionaalselt tema koerad teda pärast pikka lahusolekut tervitasid.

Seda, kui suurt rõõmu võib üks koer oma peremehe koju saabumise üle tunda, teab ilmselt iga koeraomanik. «Oled sa kunagi näinud tingimusteta ja siirast armastust? Ma kohe näitan sulle!» ütleb Hein 6. mail Instagrami postitatud videos. Ja rõõm on seda suurem, kui lahusolek on veninud pikemaks.

Raivo Heina lemmikuteks on kaks üliarmsat berni alpi karjakoera - 8-aastane Rollo (isane) ja 1-aastane Lumi (emane). Pärast kümnepäevast lahusolekut tervitasid koerad peremeest nii emotsionaalselt, et see ei jäta tõenäoliselt kedagi külmaks.

Vaata videot:

Berni alpi karjakoer on Eestis üks populaarsemaid koeratõuge ning seda tõugu fännab ka poliitik Jüri Ratas. Loe pikemalt: 

Koeratõugude populaarsuse edetabelis, mida koostab Eesti Kennelliit, oli berni alpi karjakoer 2022. aastal kuuendal kohal.

Berni alpi karjakoer võib kutsika ja noore koerana olla päris ulakas ja aktiivne. Vanemaks saades muutub ta palju rahulikumaks ega näri enam läbi kõiki su toolijalgu. Täiskasvanuna on ta sõbralik, heasüdamlik ja häirimatu kaaslane, kes saab lastega laitmatult läbi.

Talle meeldib olla osa sinu perest ja ta teeb heameelega kaasa kõik need tegevused, mida kogu ülejäänud seltskond. Ta on tõeline õuekoer, kelle vajaduste ja soovidega sobib ideaalselt looduslähedane elu. Ja talle meeldivad külmad ilmad.

Vaata tutvustavat videot berni alpi karjakoerte kohta siit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles