Video: nutikas koer mängib iseendaga palli

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Öeldakse ikka, et kahekesi on lõbusam, ent üks väike koerake ei lasknud end mängukaaslase puudumisel heidutada. Nutikas kutsa võttis kasutusele voolava vee jõu, et üksinda palli mängida.

Erinevalt täiskasvanud inimestest ei vaja väikesed lapsed meelelahutuseks palju ning sama paistab kehtivat ka koerte puhul. Ryan Faw oli parajasti Jaapanis Kobes jalutamas, kui ta ühest ojast möödudes seal toimetavad koerakest märkas ning looma filmida otsustas.

Kavalal koeral oli suus oranž pall, mille ta vette kukkuda lasi, seejärel allavoolu jooksis ning siis taas kinni püüdis. Siis sibas kutsa alguspunkti tagasi ja sama mäng kordus uuesti ja uuesti. 

Kuigi ühel hetkel ei õnnestunud koeral pall õigel ajal suhu napsata ning see sügavamasse vette triivis, ei pidanud koer paljuks sellele järgi sulpsatada ja oma mänguasi taas kaldale viia, et siis mänguga jätkata.

Vaata armast videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles