Nunnumeeter põhja: väikesest notsust kasvas suur lemmik

Kerttu-Kadi Vanamb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ziggy.
Ziggy. Foto: Ziggy The Travelling Piggy/The Dodo/Kuvatõmmis videost

Viis aastat tagasi otsustas Kristin Hartness täita oma pikka aega mõttes mõlkunud unistust väikesest notsust. Nii tõi ta koju väikese põrsa Ziggy, kelle kaal pidi jääma alla 11 kilogrammi.

Neitsisaartel elav Hartness ja tema elukaaslane Jay Yontz ei osanud ettegi näha, et lubatud põrsast kasvab korralik kodusiga, vahendab The Dodo. Hoolimata oma kasvust, on Ziggyl koht majapidamises alati olemas, olgugi et maja üürimine on seaga üsna võimatu ettevõtmine. Pärast maja mahamüümist otsustas perekond reisile minna ning lemmiku kaasa võtta.

Sellest ajast alates on Ziggy ratastel ning kõikjal, kuhu ta läheb, on tulihingelised sõbrad ees ootamas.

Hartness ning Yontz on nõuks võtnud teisigi sarnases olukorras olevaid notsusid aidata ning plaanivad Põhja-Carolinas avada farmi, kuhu koondavad kõik tapamajadest ja laboritest päästetud loomad. Lisaks on oma koht neile sigadele, kes, nagu Ziggygi, kasvasid lubatust suuremaks.

Ziggy lustakatel tegemistel saab silma peal hoida tema Facebooki lehe kaudu.

Pig's Family Loves Him So Much They Take Him Everywhere

And he used to be a 'teacup' pig.

Posted by The Dodo on 1. aprill 2016. a.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles