Uskumatult kurb: 8 aastat tagasi kodu leidnud kass sattus tagasi varjupaika (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Pinto saabus MTÜ Kasside Turvakodu hoole alla veidi rohkem kui kaheks aastat tagasi. Kuigi ta leidis selle aja jooksul endale juba kaks kodu, on ta nüüdseks taas turvakodus tagasi.

Varsti leidis Pinto koos sõbranna Kiisikuga kodu ja kõik oli idülliline. Kuni kaks ja pool aastat hiljem teatas pere kurbusega, et töö tõttu kolivad nad Aasiasse ning kuigi plaanisid kassid kaasa võtta, siis paberimajandus ja kasside kaasa võtmine on kordades keerulisem, kui arvatud. Nii pidid Pinto ja Kiisik leidma uue kodu.

Selle nad ka leidsid ning esialgu oli kõik taas idülliline. Kuniks Kiisik haiguse tagajärjel kiisudemaale lahkus ning Pinto elu võttis ootamatu pöörde.

Asjaolud on vabatahtlike sõnul segased, kuid ühel hetkel võeti nendega ühendust ühest loomakliinikust ning teatati, et Pinto on nende juurde sattunud. Omanikuga suheldes said vabatahtlikud teada, et Pinto olevat juba nii kaua kadunud, et arvati, et ta on ammu surnud…

Kaks korda kodu kaotanud Pinto on nüüdseks aga murtud, räsitud ja üldse mitte tema ise. Õnneks on paari päevaga Pinto juba nii palju kohanenud, et on taas valmis vastu võtma meie paitusi ning vabatahtlikud loodavad, et varsti on tedagi õnn veel ees ootamas.

Kui tahaksid olla see, kes Pintole näitab, et tõeline õnn ja armastus on päriselt olemas, siis anna endast märku aadressil info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles