LEMMIK TÖÖL Jänese tööle kaasa võtmine ei läinud nii nagu plaanitud: edaspidi panustab ta kodukontorist

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy

Globaalse tehnoloogiaettevõtte Wise'i Veerenni tänava kontoris liigub igapäevaselt ringi palju neljajalgseid töötajaid, kes aitavad oma soojuse ja kohalolekuga tööl hoogsamalt edeneda.

Kuigi oodatud on kõik hästi käituvad lemmikloomad, kohtab Wise'i avalike suhete juhi Kristi Rebase sõnul kontoris kõige rohkem koeri. Kord võis seal kohata sootuks teistsugust lemmikut, aga tema tööpäev ei kulgenud sugugi nii, nagu plaanitud. «Paar korda on Wise'is ringi uudistanud ka jänes, kes aga huvitus liialt arvutijuhtmetest ning kelle perenaine otsustas, et edaspidi toetab ta Wise'i tegemisi ainult kodukontorist,» tõi ta välja lõbusa seiga.

Loe ka seda:

FOTO 〉 Lugu sellest, kuidas labrador Steffi presidendile vimka viskas

Koeri jagub Wise'is kõigile kuuele korrusele, kuigi kontoris on ka eraldi loomavaba ala. Neljajalgsetel on ettevõttes olulised ülesanded: Hunter istub valvelaua juures ja tervitab kontorisse saabujaid, Teele valvab koosolekuid, Batmani võib leida Zoomiakna eest ning Lily, kui ta parajasti kaneelirullina keerdus ei maga, vaatab aknast välja ja peab vahti. «Aknad õnneks asuvad madalal ja lubavad ka lühikeste jalgadega lemmikutel vaadet nautida,» lisas Rebane. Vaata vahvate koerte tegemisi artikli päises asuvast galeriist!

Vaata kõiki fotokonkursil «Lemmik tööl» osalejaid siit: MEELEOLUKAS GALERII 〉 Lemmikloomad tööl: spanjel Otto aitab klientide silmanägemist kontrollida

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles