FOTO Lugu sellest, kuidas labrador Steffi presidendile vimka viskas

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Labradorid Finn ja Steffi president Alar Karisega kohtumas.
Labradorid Finn ja Steffi president Alar Karisega kohtumas. Foto: Erakogu

Presidendiga kohtumine on suur sündmus, mis ei pruugi alati minna nii nagu plaanitud. Koeraomanik Heleri meenutab seika, kuidas lemmik ta president Alar Karise ees piinlikkust tundma pani, kuid mis tagantjärele mõeldes naeratuse näole toob.

Koeraomanik Heleri jagas lugu sellest, kuidas tema koerad Steffi ja Finn kohtusid Eesti presidendi Alar Karisega.

14-aastane must labrador Steffi on Heleriga Pipedrive’i kontoris kaasas käinud juba esimesest töönädalast ehk pea 7 aastat (pool tema elust!). «Vahel on mul tunne, et Steffi peab Pipedrive’i kontorit oma teiseks koduks – enamik meie Tallinna kontori kollektiivist tunneb-teab Steffit ja see on koht, kus soojad kallistused ja patsutused on garanteeritud,» kirjutas Heleri.

Loe ka seda:

GALERII 〉 Lemmikuga tööpostil: naeratav koer samojeed sulatab kiiresti kõikide südamed

Finniga on veidi teistsugused lood. Kolmeaastane pruun labrador on kontorisse jõudes sageli elevil, tal on tööl palju tegemisi ja otsib inimkolleegidega tihtipeale ise kontakti.

Kui president Alar Karis Pipedrive’i kontorit külastas ning soovis teha nii kollektiivi kui kontorikoertega pilti, oli Heleri alguses mures eelkõige Finni ja tema elevuse pärast. «Kuna Steffi on vana rahu ise, alustasin pildile sättimist just Finnist. Järsku kuulsin naerupahvakut ja ümber keerates ei suutnud ma oma silmi uskuda – esimest korda oma elus lohistas Steffi mööda vaipa oma tagumikku, hoides samal ajal presidendiga silmsidet ja liikudes tema suunas. Mul oli tunne, et tahaksin maa alla vajuda,» meenutas Heleri piinlikku olukorda.

Täna, poolteist aastat hiljem suudab ta seda fotot vaadata juba naerdes. «Eriti meeldib mulle suumida inimeste nägusid ja vaadata nende naljakaid reaktsioone. Elu ei pea alati võtma nii tõsiselt ja tagantjärele mõeldes tundub mulle, et kogenud ja elutark Steffi teadis seda sel hetkel meist kõigist kõige paremini,» ütleb Heleri. 

Steffi ja Finn osalevad vahva kaadriga fotokonkursil «Lemmik tööl». Osale sinagi ja vaata selle kohta rohkem siit: Lemmikloomad tööl: spanjel Otto aitab klientide silmanägemist kontrollida

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles