Päevakäpp: vapper Eliise muudab sinu jõulud valgeks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Kahe ja poole aastane Eliise leiti Valgast Oru tänavalt 2018. aasta kevadel ning vaid päev pärast päästmist tõi ta ilmale kolm imeilusat karvakera. Eliise on oma pojad suureks kasvatanud ning otsib nüüd ka endale kodu.

Eliise kasukas on enamasti valge, väikeste mustade laikudega ning kasvult on Eliise pisem. Iseloomult on kiisupreili üsna rahulik ja sõbralik, kuid kassitoas talle väga olla ei meeldi ning igal võimalusel põgeneb ta uksepraost maailma avastama. Eliisel tekivad ka konfliktid teiste kassidega, seetõttu sooviks ta ruttu-ruttu oma kodu leida ja olla seal ainus ja armastatud kiisu. Kas Eliise saab jõuluks koju?

Eliise on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibistatud ning saanud ka parasiidivastase tõrje. Kui soovid Eliisele kodu pakkuda, palun täida Pesaleidja kiisusoovija ankeet ja Pesaleidja võtab sinuga esimesel võimalusel ühendust! Koos kiisuga tuleb koju ka Royal Canini kinkekott.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles