Päevakäpp: mürakas Kanter on kuldmedali vääriline kass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kui see vahva punapäine kassipoiss septembrikuus Kasside Turvakodusse jõudis, mõtlesid vabatahtlikult pikalt, millist nime küll nii suursugune kass kanda võiks. Selline vahva kassimürakas läheb ju Eestimaa rahvale sekundiga südamesse, seega peab tal ka väärikas nimi olema, mis tema olemust ja isiksust hästi edasi annaks.

Sellel samal õhtul toimus Kadrioru staadionil suursündmus — Eestimaa rahva suur lemmik Gerd Kanter lõpetas oma karjääri. Nii see juhtuski: Gerd Kanteri auks nimetati armas kassipoiss Kanteriks. On ju vääriline nimi seesugusele kassimürakale, kes nii paljude kassiarmastajate meeli hullutab ja südameid liigutab!

Nüüd on Kanter turvakodus olnud juba poolteist kuud ning Kanteril on suured plaanid: võita kõige kirkama perekonna süda! Kui sina tahaksid oma paikäed Kanterile medaliks kaela panna ning juba praegu teda konservisülemitega koju ootad, siis kirjuta Kanterile kiiresti aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles