Päevakäpp: graatsiline hellik Elli püüab leida õnne

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja / Facebook

Narvast tuli pealinna oma uut kodu ja õnne otsima kassinoorik Elli. Oma lühikese elu jooksul on ta kogenud emakssaamise rõõmu, ent ka lastest enneaegse lahutamise kurbust.

See tark kassike on väga kiire kohanemisvõimega. Saab hästi läbi teiste kasside ja kohanes kiiresti kassitoa üsna tormilise miljööga. Inimestesse suhtub veel Elli kerge umbusuga, kuid õigel ajal ja õiges kohas lubab suuremeelselt ennast hellitada. Eks see tõeline paikiisu tärkab temas ikka päriskodus.

Elli on haruldase mustriga halli-musta-valgekirju lühikese tihke karvaga kassipiiga. Kui sa ihkad vahvat sõbrannat pikkadeks aastateks, siis Elli on ainuõige valik. Ellile kodu pakkumiseks täida kõigepealt Pesaleidja kiisuvõtja küsimustik ning sinuga võetakse ühendust. Elli on täiesti koduvalmis: tal on oma pass ja kiip ning ta on steriliseeritud, vaktsineeritud ja parasiidivaba. Tahad tema kohta rohkem teada? Kirjuta julgelt kiisu isiklikule vabatahtlikule aadressil tatjana@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles