Päevakäpp: Katariina on muutunud arast kassiplikast julgeks mängukaaslaseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Pisikene mustvalge Katariina Rosaalie saabus Kasside Turvakodusse Lääne-Virumaalt pisikesest Tamsalust. Vaevu aastane kassiplika oli suurest seiklusest esialgu kohkunud ning peitis oma pisikest peakest alatasa patjade vahele.

Nüüd on Katariina aga turvakodu juhtiv jõud, kui kuskil midagi toimub. Ah-ha, inimene krabistab krõbinakotiga? Katariina on kohe kohal! Inimene puhastab kraapimispuid? Katariina tuleb ja aitab! Katariina tõeline pale avaldub täielikult aga siis, kui on käes mänguaeg — turvakodus ei ole teist kassi, kes suudaks Katariinaga võistelda.

Kõige imelisemad saltod ja õhust suletuti püüdmised sünnivad ikka ja alati just Katariina poolt. Nendel hetkedel unustab Katariina kõik mineviku hirmud ning laseb oma sisemisel lapsel täielikult elu nautida. On ju viimane aeg tasa teha kõik need kassipojamängud, mis tänaval mängimata jäid.

Meie loodame, et Katariina tagasihoidlik pailembus ja särav mängulust jäävad silma sullegi ning sa soovid Katariinale oma südame avada. Kirjuta Katariinale aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles