Huumorinurk: libamüüjad pakuvad kuulutusteportaalides tundlikke papagoisid ja magedaid kutsikaid (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis

Lemmikus ilmus täna eksperiment kirjavahetusest välismaalasest libamüüjaga, kes Eesti müügiportaalides imeodava hinnaga kutsikat pakub. Tõlkeprogramme kasutades oli tulemuseks aga muigama ajav müügitekst ning nüüd toome teie ette parimad tekstipärlid teistest libakuulutustest.

Magus väike kutsikas

Foto: Kuvatõmmis

Kutsikas Maya on meie suure loo staar. Kodus antakse talle voolu ning see magus väike ilu on läbinud ka söödaproovid.

Higistav mops

Foto: Kuvatõmmis

Kuulutusteportaalist Kuuluta24 leiab pakkumise mopsidele 50 euro eest. Tõeline võileivahind! Ent huvitav — kuulutuses seisab, et koerad higistavad. Kas kogu aeg? Ostuhuvilisele kinnitatakse ka, et iga kutsikat käitletakse ja sallitakse igapäevaselt.

Turske mops

Foto: Kuvatõmmis

Kellele higistav mops ei kõlba, saab endale koju osta turske variandi. Kuidagi on antud koeraga seotud tuntud filmipiraat Jack Sparrow ning Clint Eastwoodi kehastatud Dirty Harry, ent kuidas, seda me ei tea.

Papagoi, keda peetakse graanulitena

Foto: Kuvatõmmis

Veebilehelt Kuuluta24 leiab ka ararauna, kelle saab kätte 200 euroga. Mida ostjale aga tegelikult pakutakse, jääb mõistatuseks. Fotol on papagoi, pealkirjas sinise ja kuldse koorikuga beebi ning kirjelduses rumal käsitsi kasvatatud laps.

Parima kvaliteediga Malta kutsikad

Foto: Kuvatõmmis

100% puhtad Malta kutsikad kõlavad väga hästi. Jääb aga küsimuseks, milles väljendub kutsika voolutugevus? Ehk selles, kui kõvasti ta haukuda suudab? Ning milleks kutsikaid väänata?

Austatud kuldsed retriiverid

Foto: Kuvatõmmis

Tõelised rõõmukimbud, kes on täis elu! Kuid kas ikka on? Paistab, et müüja pakub hoopis karusnahku ning elusa kutsika himustajatel tuleks temast kauge kaarega mööduda.

Valge näoga kaputsiinahv

Foto: Kuvatõmmis

Araraunad ei ole kõige eksootilisem pakkumine meie müügimaastikul. Saadaval on kaputsiinahv Danny, kes vihkab voodisse minemist, sööb kummikomme ja on tõelise go-go-go isiksusega. 

Teekuppi kutsikas

Foto: Kuvatõmmis

Superarmsad teekuppi kutsikad, õrnad ja hellad. Teekuppi all mõeldakse tõenäoliselt teacup-tüüpi ehk ülipisikesteks aretatud koeri. Ostjatel on ka valikuvõimalus vasakule kalduva mehe ja naise vahel. 

Müügiportaalide kaitseks võib aga lisada, et paljud sellised kuulutused võetakse kiirelt maha, et pettuseid vältida. Sellegipoolest jäävad paljud võltspakkumised modereerimata ning Lemmiku toimetus paneb kõigile südamele, et ebatavaliselt odavate pakkumiste ja kahtlaste kuulutuse lõksu langemist tuleks vältida ning tõuloomi ostes on kindlam pöörduda hea ja tuntud kenneli poole, et mitte petta saada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles