Uus internetifenomen: püsivalt šokeeritud ilmega kass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Grumpy Cat, kastifanaatik Maru, hipsterkass Hamilton... Internetikuulsate kasside nimekirja võib pikalt jätkata ning nüüd on sinna lisandunud Zelda, kellel on püsivalt šokeeritud näoilme.

Zelda oli tänavakass ning tema omanik Matt Taghioff korjas kassiplika üles varjupaigast. Sinna viis mehe Zelda fotoga kuulutus, kus oli palve, et keegi kassi ehmunud ilmest välja ei teeks. «Kui ma varjupaika jõudsin ja Zelda juurde läksin, muutusid tema silmad veelgi suuremaks,» menutas Taghioff. «Zelda oli ainuke kass, kellega ma varjupaigas kohtusin ning vaatamata oma välimusele oli ta sõbralik ja julge.» 

Tegu oli armastusega esimesest (ehmunud) silmapilgust ning Zelda rändas koos Taghioffiga koju. Seejärel hakkas mees oma kassist Twitterisse humoorikaid fotosid postitama ning praeguseks on Zelda kogunud üle 30 000 jälgija. Kassi tõllarattataolised silmad on tõepoolest lihtsalt tema välimus — tegelikult ei ole ta absoluutselt kartlik ning armastab mehe pere ja sõpradega kohtuda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles