Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Jalgrattur pääses tänu uudistele karu küüniste vahelt terve nahaga

Illustreeriv foto.
Illustreeriv foto. Foto: Shutterstock

Kanadas elas jalgrattur tänu uudistest saadud näpunäidetele üle poegadega emakaru rünnaku. Mis täpsemalt mehe elu päästis? 

Kanadas sõitis jalgrattur läbi metsa ja kohtas agressiivset karu. CBSi teatel õnnestus tal tänu uudistest saadud nõuannetele vigastusteta pääseda.

Mees sõitis Briti Columbias läbi Anderson Flatsi looduspargi, kui kohtas metsa keskel lagendikul kogemata emast grislikaru ja tema poegi. Tajudes jalgratturit ohuna oma poegadele, sööstis emasloom rünnakule. Mees suutis jalgratast kilbina kasutades ennast kaitsta, see päästis ta esimesel rünnakuhetkel. 

Sellest hoolimata jätkas loom ründamist. Siis meenus mehele, et ta oli raadiouudistest kuulnud lugu mehest, kes lõi karule rusikaga vastu nina ja see pani mesikäpa taganema. Oma elu eest võideldes järgis ta seda mälukildu ja lõi karule rusikaga vastu koonu.

Löök ajas looma segadusse ja päästis jalgratturi. Karu ja tema pojad jooksid põõsasse ning mees sai ratta selga hüpata ja metsast välja sõita. Hiljem viisid teised turistid ta looduspargi värava juurest haiglasse, kus tuvastati ratta seljast kukkumisel saadud kerged vigastused. Karu rünnakust ei saanud see õnnesärgis sündinud mees kriimugi.

Tagasi üles