Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Varjupaika toodi imearmas tõukass, kelle kiipi kontrollides selgus midagi šokeerivat (3)

Copy
Cats Helpi hoole alla saabus sfinks Molli.
Cats Helpi hoole alla saabus sfinks Molli. Foto: Cats help MTÜ

«Viimasel ajal on tõukasside hülgamisi väga palju,» ütleb Cats Help MTÜ vabatahtlik. Üks sellistest loomadest on sfinksi tõugu kassike Molli, kellel on uskumatult kurb minevik.

Mõne päeva eest sai Cats Help abipalve, et sfinks Molli on kohe-kohe üleliigseks jäämas, kuna ees ootab kolimine. «Asjaga oli ülikiire. Kuhu siis kolitakse, et kassi kaasa võtta ei saa, ei täpsustatud.»

Kassi kiipi uurides selgus aga midagi ehmatavat. Nimelt pole see esimene kord Mollil kodu vahetada. Selgus, et esimest korda jäi ta üleliigseks, kuna beebiootel omanikul tekkis väidetavalt kassiallergia ning pidi kassist loobuma.

Molli on kodust ilma jäänud koguni kahel korral.
Molli on kodust ilma jäänud koguni kahel korral. Foto: Cats help MTÜ

Kassi enda hoole alla võtnud Cats Help käis Molliga Haabersti loomakliinikus, kus selgus, et kassil on ka mitmeid terviseprobleeme, nende seas äge põletik ning ta vajab antibiootikumiravi. Samuti on tal üks kassidele iseloomulik viirushaigus, mis on ravitav, aga mille ravi võtab aega. «Selgusetu on, kuidas pere ei märganud, et kass on neil haige,» küsib MTÜ vabatahtlik nõutult.

Loomakliinikus selgus, et Mollit vaevavad mitmed terviseprobleemid.
Loomakliinikus selgus, et Mollit vaevavad mitmed terviseprobleemid. Foto: Cats help MTÜ

Molli põhjalik ülevaatus, vereproovid ning ravi kokku maksid 500 eurot. Selle summa peavad kassipäästjad tasuma annetuste toel.

Lisaks ootab Molli ka kodupakkumisi. «Pigem sooviks ta olla üksik kass ning sobib pere, kes viibib palju kodus,» ütleb vabatahtlik. Kodu pakkumise sooviga kirjuta info@catshelp.ee.

Link otse annetama

Selgitus: Sfinks Molli

Annetustelefonid:

900 0020 – kõne hind 5 eurot

900 0001 – kõne hind 10 eurot

900 0021 – kõne hind 25 eurot

Tagasi üles