PÄEVAKÄPP Omapärase välimusega Teodor sulatab oma sõbraliku olekuga iga südame

lemmik.postimees.ee
Copy
Ollie ja Teodor Cats Helpi kassitoas.
Ollie ja Teodor Cats Helpi kassitoas. Foto: CATS help / Facebook

Teodor jõudis Cats Help MTÜ hoole alla tänavu talvel, kui saadi teade, et juba pikemat aega on see väga sõbralik kassipoiss hulkunud õues ning süüa luninud.

Varjupaika jõudes avastati, et kassi lõug ripub veidralt ning seega kiirustati kohe arstile. Kliinikus sai see tõesti kinnitust, et kiisupoiss on saanud väga tugeva löögi kas autolt või inimese käe läbi ning tal on vana luumurd, mis on juba kokku kasvanud ja kahjuks sellega enam midagi teha pole. «Valu see talle ei tee, elukvaliteeti samuti ei sega mitte kuidagi. Kass nagu iga teine, lihtsalt natuke teistmoodi näoilmega,» ütlevad vabatahtlikud.

Vabatahtlike sõnul läks kiisupoiss leidjale niivõrd hinge, et ta tegi temast imeilusa, tähendusrikka maali ja ainsaks sooviks jäi, et kassi uus päriskodu saab ühel päeval selle endale, kui armas Teodor oma päriskodu leiab.

«Teodor ise on rahulik noormees. Naudib meeletult paisid, inimeste tähelepanu. Teiste kassidega on suhted 50/50. Osa ta kardab, osaga on sõber. Kui on mõni rahumeelsem kassike kodus ees, siis ilmselt saab Teodor temaga kenasti läbi,» ütlevad vabatahtlikud.

Teodorile on tehtud kõik vajalikud protseduurid, ta on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud.

Kui soovid Teodorile päriskodu pakkuda, siis täida ära kodupakkuja küsimustik.

Piltidel poseerib Teodoriga tuntud Eesti muusik Ollie, kes Cats Helpi kassitoas külas käis ning kiisudele väikese kontserdi andis. Loe pikemalt siit.

Piltide autor on Mareli Arusalu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles