Südantlõhestav: koer ootab varjupaigas kodu juba üle 9 aasta

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock / illustreeriv foto

Elus palju läbi elanud tänavakoer Jingles on Rumeenias asuva Brasovi linna varjupaigas elanud juba veidi kauem kui üheksa aastat, kuid pole endale kodu leidnud.

Viimased kolm kuud on vapper koerake saanud nautida varjupaiga asemel elu hoiukodus ning ta on Rumeeniast Suurbritanniasse kolinud, kuid päriskodu pole siiani silmapiiril näha, vahendab väljaanne Newsweek.

Varjupaiga töötajate sõnul on palju läbi elanud Jingles hingelt ikka veel noor ning sooviks väga endale kodu, kus oleks suur aed ja saaks vabalt ringi joosta.

Rumeenias on hulkuvate koertega rohkelt probleeme, hinnanguliselt leidub neid seal pool miljonit ning nagu näha, siis isegi varjupaika sattudes ei pruugi elu kuigi palju lihtsamaks minna, sest varjupaigad on koeri täis ning kodu leida on neil pea võimatu.

Nii on Suurbritannia loomakaitsjad hädas riigile appi tõtanud ning toimetanud osa loomad teise riiki, et neil oleks kodu leidmiseks paremad võimalused.

@evermoredogrescue JINGLES - 9 YEARS, MALE, LARGE ❗In foster in Oxford from 22 Jan '24 Kindly sponsored by Karen Clarke and Caellin Rodgers 💙 Sex: male 💙 Size - Large 💙 DOB: 19.07.2015 💙 Children - 12+ 💙 Dogs - Yes 💙 Resident dog needed? No 💙 Cats - unknown 💙 Neutered - Yes 💙 Sibling - Amadeus 💙 Rescued by Roxana Tudose, NGO Asociatia Love For Animals 💙 Temperament – This lovely boy is so sweet and gentle, very loving too, but is initially afraid of new people, especially men. 💙 History – Roxana found Jingles and his brother Amadeus on the street when they were just puppies. Roxana promoted him but no one ever wanted him and he’s been in the shelter all these years 😥. #evermoredogrescue #Thankfulforpeoplewhorescue #foreverfamily #foreverhome #fortheloveofdogs ♬ Original Sound - Unknown

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles