PÄEVAKÄPP Kodu otsib Pärnumaa hiigelkolooniast päästetud Semjon: ta lausa palus, et ta kaasa võetaks

lemmik.postimees.ee
Copy
Semjon
Semjon Foto: CATS help / Facebook

Cats Help MTÜ sai mõni aeg tagasi teate hiiglaslikust kassikolooniast Pärnumaal, kus olukord on täiesti kontrolli alt väljunud (loe siit). Praeguseks on mõned kassid kinni püütud, nende seas ka imekaunis Semjon, kes otsib endale nüüd uut kodu.

«Kuigi kasse on seal palju ning püüdma hakates ei saa valida, kes lõksu läheb, siis Semjon on kindlasti olnud kodukass, kes on sinna toodud ning tema marssiski kõige esmasena lõksu ning lausa palus, et teda kaasa võetaks,» ütlevad Cats Helpi vabatahtlikud.

Noor kass Semjon on vabatahtlike sõnul ülimalt hea ja paimaias kass, sest hoiukodu ei jõua teda ära kiita. Talle on tehtud kõik vajalikud protseduurid, ta armastab inimesi ning teisi loomi. Sülle võtmine pole probleem.

Semjon
Semjon Foto: CATS help / Facebook

Kahjuks aga on Semjonil ilmselt kaasasündinud eripära – tal on üks neer teisest nõrgem, mis tähendab, et ta vajab elu lõpuni neerufunktsioone tugevdavat toitu ning iga mõne aasta tagant, kokkuleppel oma veterinaariga, loomaarsti külastust, et hinnata neerude tööd ning ultraheliga neeru kuju. Perel peab olema võimalik seda kiisupoisile pakkuda.

Kui soovid seda võrratut karvapalli oma koju, siis täida kodupakkuja küsimustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles