SÜDAMLIK KOHTUMINE Turvakodus kõige kauem kodu oodanud kass leidis lõpuks oma inimese

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Keiu
Keiu Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

MTÜ Kasside Turvakodu annab teada rõõmsast uudisest, et üle nelja aasta kodu oodanud hoolealune Keiu on endale lõpuks kodu leidnud.

Kilpkonnakarva Keiu sattus turvakodu hoole alla 2019. aasta viimastel päevadel ning kandis koos oma õe Nelega turvakodu kõige kauaaegsema koduootaja tiitlit. Nele ootab kahjuks veel endiselt kodu. Loe tema kohta siit.

Keiu saabus turvakodu hoole alla 2019. aasta viimastel päevadel Harku vallast, kust saadi teade üheksast kassikesest, kes elasid seal ühe vanuri juures väga kehvades tingimustes. 

«Veidi aega tagasi jäi Keiu aga silma ühele armsale perele, kes endale teist kassi otsisid. Nemad märkasid just Keius seda «miskit». Seda «miskit», mida meie oleme ammu märganud ja pole aru saanud, kuidas teised seda ei näe. Aga nüüd nägid!» on vabatahtlikud rõõmsad.

Lisaks Keiule võttis aga kodutee jalge alla veel teinegi väga pikalt kodu oodanud kass.

Mustiine ootas oma kodu juba 2020. aasta lõpust, seega oktoobrikuus täitus tal kolm aastat ootust ning lõppu sellele pikale ootusele ei paistnud. Mustiine jäi turvakodu külastajatele nähtamatuks.

Nädalapäevad tagasi juhtus aga midagi täiesti ootamatut, kui turvakodu postkasti potsatas lausa kaks kirja, mis olid Mustiinele mõeldud ning korraga oli talle tekkinud lausa kaks huvilist.

Mustiine ootas oma südamesõpra üle kolme aasta.
Mustiine ootas oma südamesõpra üle kolme aasta. Foto: Kasside Turvakodu

«Mõlemad pered käisid Mustiinet vaatamas ja kuigi Mustiine on arglik, siis siin saab küll öelda, et meie must iludus valis ise omale südamesõbrad. Olenemata oma tagasihoidlikkusest käis Mustiine ühel perel muudkui järel, piilus ja uudistas neid ning muidugi oli sümpaatia pere poolt vastastikune,» rääkisid turvakodu vabatahtlikud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles