USKUMATU VEDAMINE 4 aastat turvakodus elanud kassid leidsid lõpuks kodu

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali ja digiajakirja toimetaja
Copy
Pääsuke ootas turvakodus oma uut kodu ligi neli aastat.
Pääsuke ootas turvakodus oma uut kodu ligi neli aastat. Foto: Kasside Turvakodu

Aasta algus möödus MTÜ Kasside Turvakodus eriti rõõmsalt, sest mitu väga kaua oodanud kassi leidsid lõpuks kodu.

Jaanuaris leidsid teiste seas oma päriskodud ka turvakodu neli pikaaegset koduootajat: Öökull, kes ootas oma kodu juba 2020. aasta märtsikuust, Särtsu 2020. aasta aprillikuust ning Pääsuke 2020. aasta maikuust ehk neil oleks kohe-kohe täitunud kurvad neli aastat turvakodus. Sabatups jõudis turvakodu hoole alla 2020. aasta lõpus, seega oli tal hiljuti täis saanud kolm aastat ootust.

Eriliselt armsa valge sabaotsaga Sabatups ootas turvakodus üle kolme aasta.
Eriliselt armsa valge sabaotsaga Sabatups ootas turvakodus üle kolme aasta. Foto: Kasside Turvakodu

Särts kohtus oma uue perenaisega jõulude paiku. «Renata, kes oli varem juba meie kallile Bertale kodu pakkunud, tundis, et nad soovivad veel ühte sõpra. Ning silma jäi neile just meie kallis Särtsu, kes on nii kaua kodu oodanud,» andis Kasside Turvakodu vabatahtlik sotsiaalmeedia vahendusel teada.

Särtsu ootas turvakodus oma uut kodu ligi neli aastat.
Särtsu ootas turvakodus oma uut kodu ligi neli aastat. Foto: Tartu Kassikaitse

Sabatupsule pakkus kodu naine, kes oli varemgi ühele turvakodu asukale kodu pakkunud. «Peres oli hiljuti üks teine nurrik lahkunud ning suure kassisõbrana tundis Haide, et tema kodus on ruumi veel ühele kassile. Tema süda kuulub just mustvalgetele kassidele, nii sai kõigi nendega kassitoas tutvutud. Oma saba keeras perenaise südame ümber aga just Sabatups, kes alles esmaspäeval kodutee käppade alla võttis,» lisas vabatahtlik.

Öökull ootas turvakodus samuti üle kolme ja poole aasta.
Öökull ootas turvakodus samuti üle kolme ja poole aasta. Foto: Tartu Kassikaitse

Turvakodus headeks sõpradeks saanud Öökull ja Pääsuke võitsid oma uue perenaise Aire südame ning naudivad nüüd ühiselt elu päriskodus. Aire oli hiljuti kaotanud oma kaks kassi ning vajas samuti uusi sõpru, kes tühimiku täidaksid. «Kaks kassi on teadagi parem kui üks!» kiidavad turvakodu töötajad.

Turvakodu jääb kannatamatult ootama, millal on järgmiste pikaaegsete ootajate Keiu, Nele, Germani ja Hermani ning Miuksu kord koju minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles