VIDEO Ootamatu: kassi pani end kaamera ees ohtlikusse olukorda

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Öeldakse, et kassid maanduvad alati käppadele. Kuigi see uskumus ei pea sugugi alati paika, siis hiirekütt, kes selle videoklipi peategelane on, tõestas küll, et kassidel on üheksa elu.

Videost on näha, kuidas must kass kõrge trepi käsipuul lösutab samal ajal, kui üllatunud perenaine talle läheneb. Järgmisel hetkel kaotab kass ootamatult tasakaalu ning kukub trepi käsipuult alla. Video allkirjas kinnitab kassiomanik, et loom õnneks viga ei saanud ning talle meeldib jätkuvalt ohtlikus kohas pikutamas käia ja piire katsetada.

@thiccabod_crane Everybody told me this was too funny not to post (no Luci was harmed in this, she jusr scared me and yet continues to lay on the ledge to this day???) #blackcat #funny #catsoftiktok ♬ original sound - Thiccabod Crane

Video sai aga TikTokis kiiresti väga populaarseks ning mõne päevaga on seda vaadatud üle 2 miljoni korra. 

Öeldakse küll, et kass maandub alati käppadele, kuid...

Sellel kassil küll vedas, kuid loomaarstid hoiatavad, et kassid võivad kõrgelt kukkudes siiski raskelt viga saada. «Võib küll eeldada, et kass maandub alati käppadele, aga kui see juhtub 3. korruse aknast alla kukkudes, siis ei pruugi see nii õnnelikult lõppeda,» kirjutavad Eesti Maaülikooli loomaarstid.

Aknast alla kukkumise tagajärjel võib loomal olla jäsemete ja rindkere luumurde, selgroovigastusi, puruneda võivad siseorganid. Loe pikemalt SIIT.

Loe ka seda: Kas kassid maanduvad alati käppadele?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles