Perenaine oma nutikast lemmikust: tema ei oota kui uks talle avatakse, vaid avab ise

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Fotokonkursi võitjad Otto (vasakul) ja Henna (paremal) poseerivad auhinnapakiga, mille pani välja PetCity.
Fotokonkursi võitjad Otto (vasakul) ja Henna (paremal) poseerivad auhinnapakiga, mille pani välja PetCity. Foto: Elis Loos

Sel suvel korraldas Lemmik fotokonkursi, kuhu ootasime pilte sellest, mida lemmikud suvel tegid. Silmapaistvamad said ka autasustatud ning üheks võitjaks krooniti koerad Henna ja Otto, kellega nüüd lähemalt tutvust teeme.

Väiksem koer on 11kuune borderterjer nimega Henna, kes oli perre väga oodatud. «Soovisime väga endale just seda tõugu koera. Paar aastat võttis aega sobiva kasvataja leidmine, et leida endale just see õige. Eelmise aasta detsembris ta meie koju jõudiski Soomest,» rääkis perenaine Elis.

Vaata siit kõiki fotokonkursi võitjaid

Henna on perenaise sõnul väga aktiivne ja motiveeriv koer, kelle usalduse peab välja teenima. Iseloomult väga sõbralik. «Talle meeldib väga mängida koos omanikuga ning õppida uusi trikke. Ta on väga kuulekas ja jalutades on silmkontakt omanikuga koguaeg, vahepeal unustab, et võib ka vabalt kõndida,» kirjeldas Elis oma lemmikut.

Fotokonkursi võitjad Otto (vasakul) ja Henna (paremal) poseerivad auhinnapakiga, mille pani välja PetCity.
Fotokonkursi võitjad Otto (vasakul) ja Henna (paremal) poseerivad auhinnapakiga, mille pani välja PetCity. Foto: Elis Loos

Suurem koer on segavereline koerapoiss Otto, kes on 6aastane ja tuli perre juhusliku kuulutuse kaudu, kus kolm suure koera kutsikat kodu otsisid. Iseloomult on Otto isepäine, aga väga usin koduvalvur. «Talle meeldib väga erinevate pallidega mängida, kui keegi neid viskab. Tema ei oota kui uks talle avatakse, vaid avab ise,» muljetab perenaine.

Kuidas sündis fotokonkursile saadetud foto?

Pilt sündis perenaise sõnul ühel ilusal suveõhtul Kaberneeme rannas juhuslikult suure sõpruse tulemusel.

Käsikäes loojangut nautimas. Fotokonkursi võidufoto.
Käsikäes loojangut nautimas. Fotokonkursi võidufoto. Foto: Elis Loos /erakogu

Uus fotokonkurss: lemmik tööl

Kas sina või su sõber võtab oma lemmiklooma mõnikord tööle kaasa? Kutsume üles erinevate ametite esindajaid jagama hetki sellest, kuidas lemmikloomad neile tööpäeva jooksul seltsiks on.

Jaga meiega mõnd põnevat fotot ja lugu! Saada foto koos lemmiku lühikirjeldusega aadressile lemmik@postimees.ee.

Võitjate vahel lähevad taas jagamisele uhked auhinnad, mille paneb välja PetCity.

Otto hakkas tööl käima paarikuuselt ja töötab Kaubamajas juba kuuendat aastat. "Aitab teha väljapanekuid, toetab koosolekutel ja on tõeline stressimaandaja," kirjas perenaine Kristi.
Otto hakkas tööl käima paarikuuselt ja töötab Kaubamajas juba kuuendat aastat. "Aitab teha väljapanekuid, toetab koosolekutel ja on tõeline stressimaandaja," kirjas perenaine Kristi. Foto: Erakogu

Vaata fotokonkursile saadetud pilte siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles