PÄEVAKÄPAD Põlvamaal uputamisest päästetud kassipojad on valmis koju minema

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Cats Help

Uputamisest päästetud kassipojad Hugo, Wilhem ja Otto otsivad endale kodusid.

Mai alguses kirjutas Lemmik, kuidas kasside päästmisega tegelev Cats Help MTÜ sai kirja, mille saatja andis teada, et nägi ühte purjus meest raudtee ääres kive korjamas ja kilekotti panemas. Lähemale minnes selgus, et kotis oli neli kassipoega.

«Rabasin koti käest ja päästsin nad just. Mida edasi teha?» pöördus kirja saatja kassipäästjate poole, mispeale Cats Help MTÜ vabatahtlik Krislin autole hääled sisse pani ning Tartust Põlvamaale kassibeebidele järgi kihutas.

Kuigi kassipojad said hullemast päästetud, seisid nad loomapäästjate juures silmitsi uue probleemiga. Nimelt kuna MTÜ hoole all oli juba väga palju emata kassipoegi, oli enamik emmesid kasulastega hõivatud, mistõttu hakati kassibeebidele kiiremas korras imetavat kassiema otsima.

Neljast kassipojast on tänaseks elus kolm, kes kõik suure elevusega valmis oma koju kolima. «Need kolm said meie imelise hoiukodu üles kasvatatud magamata ööde arvelt ja nüüd on nad piisavalt suured, terved, protseduuritatud, et kolida oma päris koju!» kirjutas Cats Help MTÜ sotsiaalmeedias.

Kassipojad Hugo, Wilhem ja Otto on seltskondlikud kassipojad, kellele meeldib kaisus magada, paisid nautida, hommikul Su õla peal turnida, kui üritad vannitoas hambaid pesta. Väga sotsiaalsed kiisud, kes klapivad ka teiste loomadega ja suure tõenäosusega sobiksid ka kenasti lastega perre. Vaata armsat galeriid siit:

Kassipojad asuvad hoiukodus Tartus, on kiibitud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrjed, vanust umbes kolm kuud, kõik kolm on poisid.

Kui sooviksid ühele või miks ka mitte kahele (Wilhem ja Otto sooviksid väga koos minna koju), pakkuda kodu, siis täida Cats Help MTÜ kodupakkuja ankeet ja sinuga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles