VIDEO Esimest korda randa viidud inglise buldogi reaktsioon naerutab internetti

lemmik.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Buldogid ei ole just kõige suuremas rannafännid.

TikTokis populaarsust kogunud videos on näha Eggnogi-nimelist koera, kes kõnnib arglikult mööda liivaranda, justkui kardaks, et ta selle sisse vajub. Koera perenaine püüab oma lemmikut küll julgustada, kuid asjatult. Vaata videot:

@eggnogthebulldog First time at the beach went well...🙄😂🦎 #fyp #foryoupage #englishbulldog ♬ original sound - Eggnog The Bulldog

Selline käitumine pole sugugi imekspandav, sest buldogid on üks väheseid koeratõuge, kes veemõnude nautimisest suurt lugu ei pea, sest oma lihaselise keha ning kitsa lömmis nina ehitusest tulenevalt on nad väga halvad ujujad.

Loe ka seda: Mida meeles pidada enne koeraga suplema minemist?

Lemmikuga randa külastades tuleb alati jälgida, et see oleks koerasõbralik rannaosa. Samuti on oluline jälgida, et koer merevett ei jooks, sest see võib põhjustada kõhulahtisust – seega võta lemmikuga randa minnes alati veepudel ja -kauss kaasa.

Loe ka seda: 5 koeratõugu, kes end kuumast ilmast heidutada ei lase

Koera tõust olenemata tuleks koeraomanikul olla valvas ka erinevate naha ja karvastikuhaiguste suhtes, mida vesi võib põhjustada, mistõttu peaks koera pärast ujumist ka pesema. Pärast pesu tasub koer ka üle harjata, et eemaldada pulstunud ja surnud karv, kuhu bakterid ja mustus kogunevad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles