VIIMANE HEATEGU ⟩ Pereisa aitas partidel teed ületada, kuid siis juhtus halvim

Marju Ränk
, Naine tegevtoimetaja
Copy
Casey aitas parte üle tee, kuid siis juhtus halvim.
Casey aitas parte üle tee, kuid siis juhtus halvim. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost / KCRA 3 / William Wimsatt

18. mail leidis Californias aset südamlik, aga kurb juhtum, kus pereisa Casey Rivara aitas pardiperel tiheda liiklusega maanteed ületada. Pardid said kenasti üle tee, kuid mees kaotas autorataste all elu.

«Casey oli kõige lahkem, hämmastavam abikaasa ja isa,» kirjutab Casey tädi Tracey Rivara GoFundMe lehel, kus õnnetul viisil surma saanud mehe perele raha kogutakse.

Loe ka: VIDEO | Prügiautost päästeti kilekoti sisse mähitud elus kutsikas

«Isegi tema viimane tegu siin maailmas oli märk tema kaastundlikkusest. Perekond püüab välja mõelda, kuidas pärast tohutut kaotust taastuda ja jätkata,» seisab lehel.

Casey Rivara suri traagiliselt Rocklini linnas vahetult pärast kella 20, kui mees tunnistaja sõnul autost väljus, et sõiduteel paterdanud pardid turvaliselt üle tee juhatada.

«Ta väljus autost ja ajas parte üle tee ning kõik plaksutasid, sest see oli temast väga kena tegu,» rääkis 12-aastane William Wimsatt, kes nägi seda kõike pealt.

Poiss lausus, et varsti pärast seda, kui pardid jõudsid ohutult teisele poole teed, sai Rivara äkitsi ilmunud autolt löögi. «Tema jalanõud ja üks sokkidest olid otse meie auto ees,» ütles Wimsatt.

GoFundMe lehel pealkirjaga «Casey viimane heategu» seisab, et Casey sõidutas oma kahte last ujumistrennist koju, kui nägi, et pardid vajavad abi. Mees sai autolt löögi hetkel, kui ta hakkas tagasi oma auto juurde minema. 

Teda mäletatakse kui pereisa, kes armus hullupööra oma naisesse Angelisse, kui paar 17-aastaselt kohtus. Pärast seda, kui Angel Hongkongist vahetusõpilasena Ameerikasse tuli, olid nad viimased 23 aastat lahutamatud partnerid.

«Oleme sügavalt puudutatud tohutust armastusest ja toetusest, mis on Casey Rivarale ja meie perekonnale viimastel päevadel osaks saanud,» ütles lesk Angel Chow NBC Newsile pärast oma 41-aastase abikaasa surma. Isata jäid 11-aastane tütar ja kuueaastane poeg.

Kohas, kus õnnetus juhtus, püstitati ajutine mälestusmärk, kuhu on toodud kummiparte ja lilli.

Mehele otsa sõitnud 17-aastane autojuht teeb ametivõimudega koostööd ja praegu talle süüdistust ei esitata, kirjutab NBC News.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles