Imearmas! Vaata, kuidas läheb tööpostil kohtunud politseinikul ja tema koeral

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Blondu ja peremees Kristjani kohtumine.
Blondu ja peremees Kristjani kohtumine. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit

Kaks nädalat tagasi leidis politseinik Kristjan endale keset tööpäeva ootamatult uue pereliikme. Või pigem oleks õigem öelda, et uus pereliige leidis tema.

Nüüd rääkis patrullpolitseinik Kristjan Korn «Ringvaates», kuidas neil esimesed koosveedetud nädalad läinud on. «Oleme koostöös ja saame väga hästi läbi. Teiste loomadega klapime hästi. Naabri koertega samuti. Nagu oleks bakalaureusekraadi koertekoolis lõpetanud,» kiitis peremees oma uut lemmikut, kes sai nimeks Blondu.

Politseinik Kristjan ja tema uus lemmik Blondu.
Politseinik Kristjan ja tema uus lemmik Blondu. Foto: Kuvatõmmis saatest "Ringvaade"

Kristjan ei plaaninud endale sugugi uut koera võtta, sest oli hiljuti just ühe koera vikerkaare taha saatnud. Kuid selgus, et saatusel olid hoopis teised plaanid: «Mina ei valinud teda, vaid tema valis minu,» kirjeldas ta esimest kohtumist.

Loe pikemalt SIIT, kuidas nad kohtusid.

Blondu külastas peagi pärast uude koju jõudmist ka veterinaari, kus selgus, et ta kannatas alatoitumise all. Korn tõi välja, et kohas, kust koer päästeti, ei saanud loomad korralikku toitu, vaid pidid leppima mingisuguse kondipuruga. «Esimesel päeval, kui ta kuivtoitu või konservi nägi, siis vaatasin, et pistab koos potiga jooksu,» sõnas värske koeraperemees.

Politseinik Kristjan on alati olnud suur koerasõber ning lisaks Blondule kasvab tema peres ka 14aastane koer Sipsu. Blondust tahaks Kristjan koolitada vabatahtliku teenistuskoera, kes töötaks otsimise valdkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles