KOHTUMINE NAGU FILMIS! ⟩ Saksa lambakoera kutsikas võitis tööülesandeid täitnud politseiniku südame

lemmik.postimees.ee
Copy
Väljakutsele saabunud patrullpolitseinik otsustas ühe Saksa lambakoera kutsika endale päriseks võtta.
Väljakutsele saabunud patrullpolitseinik otsustas ühe Saksa lambakoera kutsika endale päriseks võtta. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Patrullpolitseinik Kristjan poleks eelmisel nädalal suutnud ettegi kujutada, mis teda sel päeval tööl ees ootab...

Nimelt oli Kristjan üks nendest, kes reageerisid väljakutsele Lääne-Virumaale Sauvälja külla, kus avastati kümme väga kehvades tingimustes elanud Saksa lambakoera (loe pikemalt SIIT ja SIIT).

Üks Saksa lambakoera kutsikas võitis tööülesandeid täitnud politseiniku südame.
Üks Saksa lambakoera kutsikas võitis tööülesandeid täitnud politseiniku südame. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Põllumajandus- ja toiduameti ametnike töö tulemusena leiti abivajajatele kohad Rakvere varjupaiga ja Eesti loomakaitse liidu tiiva all. «Üks kutsikatest võttis aga nõuks, et tema ilma politseinik Kristjanita selle talu õuelt lahkuda ei kavatse ning kui juba taoline sabarakk tekkinud, siis kuidas olekski saanud Kristjan talle ei öelda,» kirjutatakse Eesti politseikoerte Instagrami lehel, kus jagatakse politseinik Kristjanist ja tema värskest sõbrast, kel peagi täitub esimene koosveedetud nädal, ka vahvaid fotosid.

Kristjan kinnitab, et siiani ei jää tema uus partner, kel sai nimeks Blondu, temast sammugi maha ning ta sai endale maailma parima sõbra. 

Postituses arutletakse, kas Blondust saab tulevikus ka teenistuskoer. «Blondu arvas, et alustab algul oma peremehe territooriumil turvatunde loomisega ja siis otsustab oma edasise karjääri osas,» kirjutas postituse autor. 

Tänu tähelepanelikele inimestele leidis see lugu ilusa lõpu, kuid alati niimoodi ei lähe. Kui märkad hädas või väärkoheldud looma, kontakteeru kindlasti Eestimaa loomakaitse liidu ning põllumajandus- ja toiduametiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles