Lidl loomade julmast kohtlemisest: videos näidatud tingimused on vastuvõetamatud

lemmik.postimees.ee
Copy
Kuvatõmmis videost
Kuvatõmmis videost Foto: Nähtamatud Loomad/YouTube

Lidli Eesti esindaja sõnul pole piisavalt teavet täna loomakaitseorganisatsiooni Nähtamatud Loomad poolt levitatud video päritolu kohta, küll aga võib kindlalt öelda, et nendest farmidest kanaliha Eestis asuvatesse Lidli poodidesse ei jõua.

Lidli esitas vastuse täna Lemmiku portaalist läbi käinud pressiteatele, mis esitles jõhkraid kaadreid kanafarmist, mis väidetavalt varustab ka Lidli poode.

«Lidl mõistab selgelt hukka videos näidatud väärkohtlemise ja astub välja loomadevastase julmuse vastu. Videos näidatud tingimused on vastuvõetamatud,» edastas Lidli avalike suhete juht Kaspar Kütt.

Küti sõnul pole Lidlil hetkel kindlat teavet video päritolu kohta ja selle välja selgitamisega tegeletakse. «Päris kindlasti ei jõua pressiteates viidatud farmidest kanaliha Eestis asuvatesse Lidli poodidesse,» sõnas ta.

Lidl on valmis rääkima European Chicken Commitmenti esindajatega. «Küll aga rõhutame, et tegemist on rahvusvahelise tasandi suhtlusega, milles osaleb Lidl tervikuna, mitte Lidl Eesti,» lisas Kütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles