Kass Unn vajab põhjalike terviseuuringute läbimiseks toetust

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Uno
Uno Foto: Pesaleidja/Facebook

Mõne nädala eest kirjutasime kass Unost (loe SIIT), keda vaevasid mitmed keerulised tervisehädad. Olukord pole kahjuks paranenud ning Unot ootavad ees uuringud, et välja selgitada, mis teda siis ikkagi vaevab.

Uno ehk Unn on üks Pesaleidja sadadest hoolealustest, kuid oma tervisemurede tõttu vajab ta praegu erilist tähelepanu ja abi. Kilpnäärme ületalitus, muutused maksas ja alumise silmalau keerd on vaid mõned tema hädadest. Mõne päeva eest tekkisid kassil lisaks veel hingamisraskused, mille tõttu tuli taas võtta ette tee kliinikusse.

Kliinikus selgitati välja, et kassi raske hingamise võimalik põhjus on kõrge kilpnäärmehormooni tase.

Selleks, et põhjus välja selgitada ja Unni teisi vaevusi leevendada, on Unnile pandud uus visiidiaeg kliinikusse, kus ta saab anda maksa- ja vereproovi ning oma silmalaugu korrigeerida.

Lisaks nendele vaevustele vaevab Pesaleidjat aga ka Uuno raviarve, millest on veel tasumata 393,11 eurot, kuid ka tulevase visiidi raviarve jääb tõenäoliselt umbes samasse suurusjärku

Kui soovid Unni toetada, siis vaata annetamise kohta infot SIIT Facebooki postitusest või anneta Pesaleidja kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles