PILTUUDIS ⟩ Eriline klõps: Järvamaal poseeris imearmas oravaperekond

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
Oravate perepilt
Oravate perepilt Foto: Valentina Voore

Järvamaal jäi kaamerasilma ette imearmas oravapere, mille pojad tõenäoliselt alles esimesi päevi pesast väljas oleva maailmaga tutvusid.

«Nägin juhuslikult köögi aknast, et kuidagi palju oravaid trallib eemal kuuse otsas. Haarasin siis fotoka ja ruttu õue asja uurima,» rääkis fotode autor Valentina Voore Lemmikule.

Loe ka seda: FOTOD 〉 Mustamäel elavad oravad nagu lemmikloomad ning söövad aasta jooksul 20 kilo pähkleid

«Puu otsas ei saanud arugi, kui palju neid on, aga siis oravaemme kamandas nad vist alla ja nad hakkasid edasi liikuma ja nii see hetk mul õnnestuski tabada. Arvatavasti oli see neil esimene päev pesast välja maailma avastama minna, tundusid kuidagi väga elevil olevat. Oravapojad on ääretult armsad tegelased, rõõmustasid mind siin mõnda aega enne, kui päris peitu läksid,» jätkas ta.

Vaata fotosid allolevast galeriist!

Nüüd on oravad juba iseseisvamad ja liiguvad ringi eraldi. «Eks ma viin neile vahest ikka natuke pähkleid ja õunaviile kuuse alla,» lisas Voore.

Jaga meiega oma lugu!

Kui ka sinu kaamera ette jääb mõni huvitav kohtumine metsloomaga, jaga seda ka meiega meiliaadressil lemmik@postimees.ee, kirjeldades lühidalt, kuidas ja kus kandis foto sündis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles