KODU-UUDISED Vaata, kuidas neil läheb! Kas kutsikavabriku kasvandikust saab tubli perekoera?

Maarja-Liis Orgmets
, Lemmiku portaali toimetaja
Copy
See Sillamäe korterist päästetud kahekuune kutsikas elab juba uues kodus. Tragi tegelane, kes on Tiina Kuke sõnul juba nii pere taksile kui kaukaasia lambakoerale koha kätte näidanud.
See Sillamäe korterist päästetud kahekuune kutsikas elab juba uues kodus. Tragi tegelane, kes on Tiina Kuke sõnul juba nii pere taksile kui kaukaasia lambakoerale koha kätte näidanud. Foto: Põllumajandus- ja toiduamet

Detsembris likvideeris põllumajandus- ja toiduamet Sillamäelt ligi 100 koeraga kutsikavabriku. Õnneks oli sellel lool õnnelik lõpp, sest koerad päästeti ning praeguseks on suur osa neist kolinud uutesse hoolivatesse kodudesse.

Üks päästetud koertest kannab nime Dexter, kes on oma uues kodus praeguseks viibinud kuu aega. Dexteri perenaine kirjutab temast nii: «Meil on läinud ootamatult hästi ja Dexter harjub hoolimise ja hellusega. Mulle tundub, et talle meeldib see järjest enam. Arvestades, mida see väikene on üle elanud ja millistes tingimustes kasvanud, on kohanemine kuu ajaga toimunud ikka väga hästi. Vahel uriseb ja on ka naksanud, kuid võtame seda väga rahulikult ning see on täiesti mõistetav. Toitu kaalume hoolega ja 1600 g noorhärrast on tänaseks saanud 2000 g. Lisasin ka video meie esimesest õpitud trikist.»

Varjupaigas ootavad oma uut kodu veel mõned Sillamäe kasvandikud, vaata nende kohta rohkem SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles