GALERII ⟩ «Minu naljakas lemmik»: kasside ja koerte varjatud anded

lemmik.postimees.ee
Copy

Olgu selleks mõni särav naeratus või huvitav magamispoos, Eesti lemmikloomaomanikud jagavad oma neljajalgsete sõprade säravamaid hetki. Vaata suurest galeriist lähemalt!

Naljakad näod, teod ja poosid – iga loomaomanik teab, et neljajalgsed suudavad meid üllatada igas asendis! Jaanuari alguses tegime oma lugejatele üleskutse mõni neist pildile püüda ja meile saata.

Nüüd on konkurss täies hoos ning suurest galeriist leiab nii naljakate nägudega koeri kui ka huvitavates asendites tuduvaid kasse, samuti saab näha lõbusas meeleolus hobust, aga ka eksootilisemaid loomi, näiteks albiino püütonit Valdurit.

Fotokonkurss «Minu naljakas lemmik»

Lemmikute pilti ootame aadressil lemmik@postimees.ee. Fotod avaldame suures galeriis siinsamas Lemmiku portaalis. Osalema on oodatud kõik, nii kassid, koerad kui ka papagoid ja muud loomad, linnud ja roomajad! Plusspunkte annab tabav pildiallkiri. Loosi lähevad vinged auhinnad, mille paneb välja PetCity. Võitjad kuulutame välja hiljemalt 1. märtsiks.

Seni laekunud fotosid vaata artikli päises olevast galeriist. NB! Galeriid täiendame jooksvalt.

Lemmikute jõulud

Mullu korraldasime jõulumeeleolus lemmikute fotokonkursi, mis osutus äärmiselt populaarseks – meile saabus üle 100 jõulumeeleolus lemmiku foto ning kuigi see oli raske, valisime nende seast välja kolm parimat erinevates kategooriates. Näiteks väikeloomade kategoorias osutus võitjaks rotihärra Remy – vaata SIIT, millise vahva tegelasega on tegu!

Jõulufoto konkursi võitja rotihärra Remy sai oma auhinna kätte.
Jõulufoto konkursi võitja rotihärra Remy sai oma auhinna kätte. Foto: Piia Vodja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles