PTA ametnik kassikolooniast: omanik isegi ei teadnud, kui palju tal kasse on

lemmik.postimees.ee
Copy
Kolooniast päästetud kassipoeg.
Kolooniast päästetud kassipoeg. Foto: Tiina Kukk / Facebook

Põllumajandus- ja toiduameti põhja regiooni peaspetsialist Tiina Kukk kirjeldas lähemalt, milline õhkkond valitses 37-pealise kassikoloonia likvideerimisel.

Hiljuti likvideeris PTA Põhja-Tallinnas kassivabriku, kust päästeti kokku 37 hiirekütti, 22 neist pojad. Juhtumist saab pikemalt lugeda SIIN.

Päästeoperatsiooni üks eestvedajaid Tiina Kukk kirjeldas Facebooki postituses, et raha teenimise eesmärgil kasse pidanud naine isegi ei teadnud, kui palju tal loomi on. «Meie juuresolekul astus ta lihtsalt ühele kassipojale peale. Teise viskas lihtsalt mulle näkku. Hea, et kunagise väravavahina olen säilitanud kiire reaktsiooni ja püüdmisoskuse,» kirjeldas Kukk.

«Meie juuresolekul astus ta lihtsalt ühele kassipojale peale. Teise viskas lihtsalt mulle näkku.»

Kõige halvemas seisus on kahe nädala vanused kassipojad, kes teadmata põhjusel olid suletud ilma kassiemata transpordipuuri ning alajahtunud. Ühte kassi ei õnnestunud kätte saada, sest siis oleks pidanud vannitoa maha lammutama.

Kuna liivakaste perenaine loomadele ei võimaldanud, olid kassid kohandanud oma WC-ks kogu korteri. «Lisaks pani loomapidaja mulle šamaani ja nõiana peale needuse,» sõnas Kukk.

Kassid läbivad hetkel tervisekontrolli. Amet annab teada, kui loomad on loovutusvalmis ning kuidas on võimalik kassidele uusi kodusid pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles