Koer Ruudi sotsialiseerumine osutus arvatust keerulisemaks

lemmik.postimees.ee
Copy
Ruudi.
Ruudi. Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Facebook

Kuu aega haiglas veetnud koerake Ruudi, kelle kopsaka raviarve tasumiseks palus Eestimaa Loomakaitse Liit hiljuti annetajate abi, otsib endale hoiukodu.

Eestimaa Loomakaitse Liidu hoole all olev koer Ruudi on pärit Läänemaa koerte kolooniast. Peale selle pole elusaatus teda hellitanud, sest hiljem sai ta hoiukodus veel teise koera käest kõvasti pureda ning viibis seejärel üle kuu aja PetCity loomakliinikus. Veidi enam kui nädal tagasi kirjutas Lemmik ariklis, et selle eest sai Ruudi 3700 euro suuruse raviarve, mille tasumiseks oodati inimestelt annetusi.

Õnneks leiti Ruudile hoiukodu, aga kui esialgu arvati, et loomakliinikus suudeti koer piisavalt ära sotsialiseerida, siis nüüd selgub, et olukord on keerulisem. «Kui meile tundusid hoiukodus tehtud sammud sotsialiseerumise suunas ülisuured, siis kahjuks pole hoiukodu valmis Ruudiga enam jätkama,» teatas liit Facebookis ja seega otsitakse Ruudile nüüd uut hoiukodu. «Otsime kannatlikku hoiukodu, kes ei anna alla, kui tulemusi pole koheselt näha.»

Enda poolt pakub liit tuge ja nõuandeid uuele hoiukodule, toredat toetusgruppi, kuhu kuuluvad ka teised hoiukodude, ja igakülgset abi. Kui sa tunned, et tahad abiks olla Ruudi sotsialiseerumisel ja pakkuda talle hoiukodu, võta ühendust telefonil 51946146 või kirjuta info@loomakaitse.eu.

KLIINIKUST KODUSELE RAVILE PÄÄSENUD RUUDI VAJAB UUT HOIUKODU... Ruudi on pärit Läänemaa Koertekolooniast ja oleme juba...

Posted by Eestimaa Loomakaitse Liit on Neljapäev, 18. märts 2021
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles