Päevakäpp: Süsi tahab endale musta kassi kuul kodu leida

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Oktoobrikuud tuntakse ülemaailmse musta kassi kuuna. Just oktoobris pööratakse erilist tähelepanu mustadele kassidele, kellele on raske päris oma kodusid leida. Üks mustadest kassidest, kes liiga kaua kodu on oodanud, on kassitüdruk Süsi.

Kaunis Süsi ei ole kunagi tundnud, mida tähendab päris OMA kodu ja OMA inimesed. Karvakera elas Narva tänavatel, ilma paitusteta, ilma hellitusteta ja ilma OMA inimeseta. Nüüd on Süsi MTÜ Kasside Turvakodu, kuid tema ootus on muutunud liiga pikaks: juba 13. kuud ootab Süsi oma päriskodu.

Süsi tahaks väga tunda, mis tähendab olla omapere lemmik, keda päevast päeva armastatakse ja nunnutatakse. Ta soovib ka kuhugi kuuluda. Seni pole teda aga märgatud. Seni on teda peetud ebaõnneks, sest paljud inimesed seostavad siiani musti kasse ebaõnnega. Aga Süsi pole ebaõnn, vastupidi, ta on õnn, sest kõik tema parimad sõbrad on turvakodust juba päriskodudesse rännanud. Siin peab ju Süsi õnnetoov käpp mängus olema?

Ehk on oktoobrikuu Süsi jaoks õnnetoov ning keegi näeb temaski südamlikku ja armast kassitirtsu, kes soovib üle kõige olla armastatud. Kui sina sooviksid Süsile kodu pakkuda, siis palun vabatahtlikega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles