Päevakäpp: haldjalik Elfen otsib kodu ja neljajalgset mängukaaslast

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja

Elfeni esimesed neli elukuud möödusid emaga Järva-Jaani tänavatel. Pesakonda küll märgati, aga hoolitsev kassiema peitis pojad ära ning kui nad kätte saadi, olid kiisud juba pea neljakuused.

Esimesed kuud Pesaleidja hoiukodus polnud kõige kergemad —kassimürsikud lihtsalt ei tahtnud hoiuperet usaldada. Aga nüüd on asi hoopis teine. Elfen on hästi lustiline ja imeilus kass, kes jaksab lõpmatuseni möllata, valjult nurru lüüa, lakkamatult vahvaid nägusid teha ja toredaid poose võtta.

Ühte asja tasub aga meeles pidada: Elfenile meeldib pigem möllata teise omasugusega ja inimene on pigem hädalahendus. Seepärast sobib Elfen eelkõige koju, kus oleks ees üks või ka rohkem neljajalgseid kaaslasi.

Kassipoiss teab, et parim magamiskoht on suures voodis. Kui hoiuinimene on kodust ära, põõnab seal terve tema pere. Elfeni usalduse võitmiseks on vaja veidi vaeva näha, aga keeruline see ei ole — mäng ja maiused aitavad kindlasti.

Elfen on saanud ussirohtu, tal on kiip ja ja oma isiklik pass ja Elfen on juba ka kastreeritud. Pesaleidja poolt saab ta kaasa Royal Canini kingipakikese. Kui sa tunned, et oleksid valmis pakkuma vahvale ja kaunile Elfenile päriskodu, siis täida kassivõtja ankeet ja Pesaleidja võtab sinuga ühendust. Kõikidele lisaküsimustele vastab meelsasti Elfeni agent kassitoas, kellele saad kirjutada aadressil kylli@pesaleidja.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles