Päevakäpp: arukas Alice otsib endale teenindavat personali

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassitüdruk Alice saabus Kasside Turvakoduse koos oma pisikeste poegadega juba mitmed kuud tagasi. Kassilapsed on selle ajaga suureks kasvatatud ja päriskoju saadetud, kuid Alice ootab ikka veel oma inimest.

Kaugel pole seegi aeg, kui Alice'i kassilapsed päriskodudes juba täiskasvanud kassi vormi võtma hakkavad, kuid Alice on terve selle aja turvakodus veetnud ning tema unistab oma kodust siiani.

Turvakodu vabatahtlikud arvavad, et just nüüd on paras aeg, mil Alice võiks kodutee käppade alla võtta. On ju kenasti kombeid õpitud — Alice teab, kus on söögikausid, kus on liivakast ning milleks on mõeldud suletutid. Iga päev on Alice võtnud ilusti osa sotsialiseerimiskursustest ning ta teab väga hästi, kes on inimene, milleks inimene mõeldud on ja milliseid trikke inimesed teha oskavad. Alice teab täpselt, et inimene on mõeldud teenindavaks personaliks!

Alice'i mantra on selline:

«Kui tuleb suur nälg - kutsu inimene krõbinakausiga,

kui on suur igavus - kutsu inimene suletutiga, 

kui lõua alt sügeleb - kutsu inimene paikäega!»

Kui Sina tahaksid väikest printsessi Alice'it endale, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles