Päevakäpp: ülisõbralik Täpike on pidanud juba kaks aastat kodu ootama

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Pehme valge kasukaga Täpike on juba kaks aastat kannatlikult kojusaamist oodanud ega jõua ära oodata, et saaks uuele perele armastust avaldada.

Ehkki Täpikese elus on olnud väga raskeid hetki, on ta õnnega koos, et elu viis teda kokku ka heade inimestega. Nüüdseks on kiisu suutnud usu inimestesse taastada ja näitab igal sammul, kui palju on tema pisikeses kassisüdames sõprust ja armastust.

Täpikese eluloo kurb osa leidis aset paar aastat tagasi, kui ta jäeti pahatahtlike üürnike poolt üksinda kümneks päevaks korterisse ilma toidu ja joogiveeta. Kui näuguvast loomast üürileandjale teatati ja viimane kohale läks, leidis ta nälginud ja mahajäetud kassi!

Valgel sõbralikul karvapallil polnud aimugi, miks tal ei olnud süüa ega puhast liivakasti ning miks ta pidi kogu aeg üksi olema ja kus olid ta paid? Kuid nüüd on see möödanik ja Täpike näitab iga päev, kui tore ja armastusväärne kass ta on. Kui pererahvas koju tuleb, on kiisuke alati tervitamas. Paituste küsimine on juba selge ja nurrumootori on hoiukodu ka ära parandanud!

Mida Täpike pelgab, on üksindus, kuid selle hirmuga võitlemiseks on tal lahendus – sulgpehme miisu poeb ööseks pererahvaga koos sängi, sest koos inimesega on julgem ja toredam ka.

Muidu on Täpike uudishimulik ja lustlik vurruline, kes proovib aeg-ajalt omal jõul avada kõiki sahtleid, kapiuksi, laekaid. Iial ei või teada, kus midagi põnevat peidus on. Sama innukalt nagu põnevusi, ootab Täpike oma ellu ka päris oma kodu.

Kui Täpike sinu südame kiiremini põksuma pani, siis saada talle kiri aadressil info@pesaleidja.ee

Kodu ootab ka kassipoiss Hans. Tema kohta saad lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles