Armas video: hirvevasikas käib iga päev erakinnistul asuvas basseinis suplemas

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs New Jerseys leidis hirvevasikas meetodi, kuidas kuumade ilmadega jahutust leida. Loomake käib iga päev ühel ja samal ajal välibasseinis kosutavat suplust tegemas. 

Mõni aeg tagasi märkas Brittany Benincasa oma koduaias kummalist vaatepilti hirvekesest, kes tema koduaia basseinis ujuda otsustas, kirjutab Daily Mail

Esimest korda avas naine värava, sest arvas, et hirv on aeda lõksu jäänud ning vajab päästmist. Kuid seda üllatavam oli, et vaatepilt hakkas korduma. «Ta on käinud alates eelmise nädala algusest ja nii iga päev pealelõunasel ajal. Hirv hüppab basseini, et end maha jahutada. Paistab, et ta teab täpselt, mida teeb,» sõnas naine.

Benincasa pani hirvetallele hüüdnimeks Bambi ning nüüd ongi ujumisest saanud Bambi igapäevane rutiin. Bambi on juba järele proovinud ka basseinikompleksi kuuluva mullivanni.

Benincasa sõnul on aga ilus sõprus kahjuks peagi määratud lõppema, sest kasvades Bambi peatselt enam aiapulkade vahelt läbi ei mahu, et ujuma pääseda.

Vaata veel: Poiss puhkeb nutma, kui oma kadunud sõbraga taas kohtub

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles