Südamlik video: poiss puhkeb nutma, kui oma kadunud koeraga taas kohtub

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Kaheksa kuud tagasi kaotas Argentiinas elav 11-aastane Rocco Risso oma parima sõbra Jacki. Koer lihtsalt kadus jäljetult. Õnneks oli saatusel poisi jaoks varuks ootamatu plaan.

Rocco oli meeleheitel, aga hoolimata sellest, et ta oma parima sõbra saatusest midagi ei teadnud, ei kaotanud ta lootust koera leida. Rocco ja tema pere otsisid koera kõikjalt, aga tulemusteta. Aeg aga ei vähendanud poisi südamevalu. Roccole andis jõudu ainult usk, et kadunud lemmik ilmub ükskord taas välja.

Nädal tagasi nägi Rocco unes, et sõber Jack tuli koju tagasi. Nagu hiljem selgus, osutuski unenägu tähenduslikuks.

Esmaspäeval nägi perekonnasõber bensiinijaamas ekslemas Jackile sarnanevat koera ja tundis temas ära Rocco kadunud sõbra. Kui Rocco ema telefoni teel  koera kohta uudiseid sai, ei suutnud ta alguses kuuldut uskuda, aga hakkas sellegipoolest tegema plaane, kuidas Rocco taas oma parima sõbraga kokku viia.

«Ütlesin Roccole, et mul on tema jaoks kingitus,» sõnas Rocco ema Romi. «Kui kutsusin Rocco eesõue ja ta Jacki nägi, tundsin nagu ta oleks uuesti sündinud.  Ta suutis ainult korrata: «Ma teadsin seda!»»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles