Video: pea krokodilli lõugade vahele pistnud mees sai teravalt nahutada

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Tais turistidele näidatav etteaste, kus treener närvikõdi lisamiseks oma pea krokodilli avatud lõugade vahele paneb, läks veidi nihu. Ettearvamatu loom laksatas lõuad kokku, põhjustades treenerile vigastusi.

Hirmsad kaadrid on filmitud eelmisel pühapäeval Tais, turistide seas populaarsel Koh Samui saarel toimunud hulljulge etteaste ajal, vahendab Daily Mail.

Etteaste alguses põlvitas treener krokodilli ees, kes seisis avatud lõugadega vaikselt ühe koha peal. Närvikõdi lisamiseks pani mees oma pea umbes kümneks sekundiks krokodilli avatud lõugade vahele, kuid arvatavasti ei oodanud ta seda, et ettearvamatu loom suu kinni paneb ning teda veidi aega tugevalt raputab.

Tulemuseks oli läbilõikav karje ning arvatavasti ka vigastused. Krokodill suundus peale intsidenti tagasi basseini.

Video kirjelduses on öeldud, et vahetult enne etteastet näitas krokodillitreener ette varem saadud haavad ning puuduva sõrme. Loodetavasti võttis ta seekordsest juhtumist õppust ning edaspidi oma elu niimoodi ohtu ei sea.

Vaata veel: Internetis lööb laineid maailma kõige sõbralikum alligaator

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles