Video: internetis lööb laineid Ameerika kõige sõbralikum alligaator

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Ameerika Ühendriikides Florida osariigis asuv Big Cypressi riiklik looduskaitseala on kaetud rohkete soodega ning soojärvedega ning on koduks ühele kohalike seas kuulsale asukale - sõbralikule alligaatorile nimega Snaggletooth. 

Snaggletooth on umbes 25-aastane ja võimas, ülekolme meetri pikk alligaatoriisand, kirjutab Big Cypressi kaitsealal asuv soomatku tegev ettevõte oma Facebooki lehel, kuhu postitas muljetavaldavast roomajast ka video. 

Snaggletooth on ülisõbralik alligaator, kes ei ole inimeste vastu agressiivne. Sõbralikkus tuleneb sellest, et ta ei seosta inimesi toiduga ega füüsilise ohuga. 

Snaggletoothi tunneb ära paremal pool lõuga välja ulatuva esihamba järgi. Alligaator veedab oma päevi soojärvedes puhates ja daame külastades. Tema lemmikpruut on Big Mama, kes meeleldi Snaggletoothi igal paaritumishooajal vastu võtab. Videos mööda rada plätsudes astuv Snaggletooth jätnud Big Mama 32 alligaatoripoja eest hoolitsema ning on otsimas uusi väljakutseid. Tõenäoliselt on võimas Snaggletooth isaks paljudele piirkonnas elavatele alligaatoritele. 

Vaata veel: Antiloop teeskes surnut, et rivaaliga mitte kakelda 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles