Haruldased kaadrid: antiloop teeskles surnut, et tülinorijaga mitte kakelda (3)

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TIENIE VAN WYK/CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

Lõuna-Aafrikas Krügeri rahvuspargis olid mitmed külastajad tunnistaks veidrale vaatepildile - üks antiloop teeskes tee ääres surnut, et liigikaasalsest tülinorijat ära petta.

Video alguses on näha, kuidas antiloopide alamsugukonda kuuluv gnuu lamab tolmuse tee ääres ning teda togib sarvedega teinegi gnuu, ilmse sooviga kaklus maha pidada, kirjutab Daily Mail.

Massiivset kasvu tüütaja üritas korduvalt maaslamajaga sarvi ristata, aga «surnu» pani mängu kõik oma näitlejaoskused, et rivaali ära petta.

Kuid seekord näitemäng läbi ei läinud - tüütaja togis maaslamajat niikaua, kuni viimane lõpuks jalad alla võttis ja plagama pani, väsimatu rivaal kannul.

Sündmuse tunnistajaks olnud Tienie Van Wyk ütles, et ta külastab sageli rahvusparke, kuid midagi sellist ei ole ta varem näinud. «Sellise vaatepildi tunnistajaks oli imeline tunne. Mõtlen, et kust ta niimoodi reageerima õppis.»

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles