Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

VIDEO Purjus mees otsustas püütoniga tüli norida, aga pääses imekombel hullemast

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Mees, kes oli teel koju pärast pubis veedetud õhtut, kohtas suurt püütonit ja otsustas loomaga vastamisi astuda – kuid kaotas selle võitluse häbiväärselt. Päästjad pidid sekkuma, et mees püütoni surmavast haardest vabastada.

Võimude sõnul ei suutnud mees selgitada, kuidas ta maoga sellisesse olukorda sattus, sest ta oli liiga purjus, et arusaadavalt rääkida.

Sõbrad rääkisid, et mees märkas umbes kahe meetri pikkust madu, kui nad olid kodu poole teel. Purjus ja julgust täis, otsustas ta madu kiusata, et sõpru lõbustada.

Püüton reageeris kiirelt, tõmbas mehe enda haardesse ja hakkas pigistama, mistõttu pidid sõbrad abi kutsuma, vahendab Metro.

Päästjad saabusid sündmuskohale Huizhous Hiinas, mis asub Hongkongist põhja pool, enne kui madu jõudis meest tõsisemalt vigastada. Nad kasutasid spetsiaalseid tööriistu, et madu kinni püüda ja ta haaret lõdvendada.

Videol on näha, kuidas mees püüab maas lamades liigutada, samal ajal kui püüton end tema keha ümber järjest tihedamalt keerab.

Teadaolevalt keeldus purjus mees haiglasse minekust ja lahkus koos sõpradega sündmuskohalt. Järgmisel päeval viidi püüton eraldatud paika looduses ja lasti vabaks.

Videot saad vaadata SIIT.

Tagasi üles