Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

DRAMAATILINE VIDEO Aeda tunginud kiskja haaras armsa perekoera oma lõugade vahele, aga viimasel hetkel... (2)

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Tuntud metalbändi Mötley Crüe trummari Tommy Lee perekonda tabas hiljuti ärev seik, kui päise päeva ajal koduaeda tunginud koiott nende koera röövida üritas.

Juhtunu jäi ka videole ning muusiku abikaasa Brittany Furlan Lee jagas seda oma Instagrami kontol, kus lisas, et ei julge oma koeri enam õue lastagi.

Ärevad sündmused rullusid lahti kell üks päeval. Videost on näha, kuidas aeda tunginud koiott koera oma hammaste vahele haarab ning üritab põgeneda. Lee naise sõnul üritas koiott, koer hambus, üle kõrge aia hüpata, aga jäi sellega hätta ning just sel hetkel õnnestus naisel oma lemmik päästa. 

«Jumal tänatud, et meie koer Neena natuke pontsakas on,» lisas ta postituses.

Ameerika Ühendriikides California osariigis, kus perekond koos oma koertega elab, on koiottide rünnakud muutunud üha sagedasemaks.

Koiotid on valdavalt loomtoidulised – sõltuvalt aastaajast moodustab liha kuni 90 protsenti toidust. Põhiliselt toitub koiott pisiimetajatest, lindudest, madudest, sisalikest, suurtest putukatest ja muust sarnasest. Koiotid söövad ka raipeid, kuigi eelistavad värsket liha. Samal ajal söövad nad ka palju puu- ja köögivilju.

Märksõnad

Tagasi üles