Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

PÄEVAKÄPP Armas kolme käpaga kass ootab kodu juba üle 3 aasta

Copy
Iris
Iris Foto: Pesaleidja

Iris jõudis Pesaleidja hoole alla 2021. aastal, kuid on arvatavasti sündinud 2017. aastal. Aastaid on ta juba näinud, kuid ta on pigem väikest kasvu, mistõttu näeb Iris siiani välja nagu pisikene kassipoeg. Tal puudub ka üks käpp, kuid see ei jäta teda sugugi hätta.

Pesaleidja töötajate sõnul on Irise õrn hing minevikus palju läbi elanud ja sellest on jäänud armid – nii füüsilised kui ka vaimsed. Iris on kaotanud ühe tagumise käpa ja samas ka usalduse inimese vastu, kuid lootus paremale tulevikule püsib tema südames endiselt.

«Iris ei ole see kass, kes esimesena pai küsiks või sinu sülle roniks, kuid ta on õppinud inimesega koos elama. Ta jälgib sind vaikselt nurga tagant, hindab turvalisust ja ootab seda ühte inimest, kes annaks talle aega, et näidata oma tõelist loomust,» ütlevad Pesaleidja töötajad.

Hoiukodus on ta õppinud, et kõik inimesed pole hirmutavad, kuid täielikult usaldama õppimine võtab veel aega.

Kuigi Iris on ühest käpast ilma, ei jää ta sugugi hätta – ta hüppab osavalt ja liigub trepist üles-alla nagu iga teine kass. Õueelu aga talle ei sobi, sest kiirelt varjuda pole võimalik oma kolme käpaga.

Iris on steriliseeritud, vaktsineeritud, saanud parasiiditõrje ja uhke kassipassi omanik.

Irisele saab kodu pakkuda selle lingi kaudu.

Märksõnad

Tagasi üles