Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Indias turiste rünnanud raevukas ahv püüti lõpuks ometi kinni

Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Agressiivne ahv ründas Indias üle 70 turisti, kellest enamik olid naised. Viimane rünnak ajendas ametnikke olukorda kiiresti lahendama.

Turistide seas kaost tekitanud ahv on lõpuks kinni püütud. Talle seati lõks, kuna viimane rünnak oli väikese tüdruku suunas. Tüdruk sai rünnakust tõsiseid vigastusi.

Kuigi ahv paistis armas ja süütu, oli Rupnagari metsandusametnikel vaja sekkuda. Väidetavalt ründas ta korduvalt ka linnaelanikke. Usutakse, et ahv on rünnanud üle 70 turisti, peamiselt naisi, ning põgenes seejärel metsa.

Metsandustalituse juhataja Kulraj Singh Randhawa sõnul saadeti ahvi püüdma viieliikmeline meeskond, kuhu kuulusid sektoriametnik Sukhbir Singh, rajooniametnik Narinderpal Singh ning metsavahtid Jasbir Singh, Jaspreet Singh ja Gurmukh Singh.

Kuigi selliste ahvide tekitatud probleeme peaks lahendama linnavõim, ei jäänud metsandusametnikel muud üle kui ise sekkuda. Randhawa sõnul üritas ahv rünnata metsavahti, kuid ta uimastati õigel ajal raudteejaama lähedal, vahendab Daily Star.

Mis ahvist edasi saab, pole veel teada.

Tagasi üles