Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

NAERA TERVISEKS Donald Trumpi absurdsest väitest inspireeritud koduvideod vallutavad internetti

Copy
Donald Trump valimiskampaaniat tegemas.
Donald Trump valimiskampaaniat tegemas. Foto: Scanpix/AP

USA vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump väitis 10. septembri valimisdebatil, et Haitilt pärit sisserännanud röövivad ja söövad ameeriklaste lemmikloomi. «Nad söövad koeri, nad söövad kasse, söövad kohalike inimeste lemmikloomi,» ütles Trump.

Just see avaldus on ühismeedia pea peale keeranud ning inimesed on hakanud Trumpi öeldud sõnadega ka oma lemmikloomi kurssi viima. Lemmikute reaktsioonid on tihti täiesti uskumatult justkui naelapea pihta – need videod naerutavad nüüd tuhandeid inimesi üle maailma. 

@simbaxhunter0 How do i explain this to them #catsoftiktok #animals #animalsoftiktokfyp #cat #bengals #cattok #kittensoftiktok #viral #presidentialelection #trump2024🇺🇸 #kamala ♬ original sound - Independent

@kamel.kbz Yes my algerian cat speaks 3 languages #cat #dog #pet ♬ original sound - DKTM

@michelle_bassett_ Eating the WHAT?!? #eatingthedogs #lookout #springfield #trump #debate #fyp ♬ original sound - J

@pipinofina #fypシ #dogsoftiktok ♬ original sound - DKTM

@kjcramer11 Say what? #dogsoftiktok #goldenretriever #debate #dog @okcramer ♬ original sound - DKTM

Springfieldi politsei ja teiste võimude teatel pole linnas märgatud, et sisserännanud varastaksid ja sööksid lemmikloomi.

«Vastuseks hiljutistele kuulujuttudele, mis väidavad, et immigrandid on meie linnas toime pannud kuritegusid, tahame selgitada, et puuduvad usaldusväärsed teated või väited, et hiljutiste sisserännanute kogukond oleks lemmikloomadele kahju tekitanud, neid vigastanud või väärkohelnud,» ütles politsei pressiesindaja uudisteagentuuri Reuters andmetel, kirjutas Elu24.

Tagasi üles