Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

LIIGUTAV VIDEO Sõpra leinav koer murrab netirahva südameid

Copy
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Shutterstock

Hiljutine video ühe koera südantlõhestavast tegevusest tõestab, et koerad võivad leinata kedagi või midagi, mida nad armastavad, samamoodi nagu inimesed.

Tiktoki kasutaja postitas 9. septembril video, mis näitab, kuhu tema koer alati õue minnes suundub. Ta võib küll ringi nuuskida, kuid ta läheb lõpuks alati kindlasse kohta, mis asub hoovinurgas. See on koht, kuhu maeti tema sõber ja kaaslane — koer, kes koguni üheksa aastat tema kõrval elas.

Perekond otsustas pärast koera surma ta oma koduaeda matta – kohta, kuhu nad alati saavad minna, kui teda igatsevad. Ja haski õele on see koht, mille ta väga hästi ära tunneb. Ta käib seal tihti ja lamab haual, sest see oli tõenäoliselt viimane koht, kus ta teda nägi.

Koeral on terve hoov, kuid ta valib alati selle koha, kuhu minna, kui ta õues on. See on tema viis leinata. Kuigi nad füüsiliselt enam koos ei ole, kinnitas video pealkiri, et kaks koera on endiselt lahutamatud.

@talltaz The whole yard and he only lays on top of where we buried her 🥺😭 #petloss #grief #fyp ♬ someday i'll get it - Alek Olsen

Tagasi üles