Päevatoimetaja:
Maarja-Liis Orgmets

Perekond leidis üles oma 7 aastat tagasi kadunud koera, siis aga selgus midagi traagilist

Copy
Foto: Shutterstock

Ameerika Ühendriikides Texases elav naine jagas ühismeedias uskumatut lugu sellest, kuidas tal õnnestus oma seitse aastat tagasi kadunud koeraga taas kohtuda. Õnn jäi aga üürikeseks, sest peagi selgus koera kohta midagi südantlõhestavat.

Koeraomanik Alden Cuevas rääkis ligi miljon vaatamist kogunud TikToki videos, et suurt kasvu koer Shiloh kadus tema ja tema venna Jacksoni elust seitse aastat tagasi, kui nende kasuisa ta kodust välja kolides endaga kaasa võttis. 

«Ta oli minu lapsepõlve lemmikloom. Arvasin, et ei näe teda enam kunagi ja eeldasin, et oma kõrge vanuse tõttu on ta juba surnud,» rääkis Cuevas väljaandele Newsweek.

Olukord võttis ootamatu pöörde aga tänavu mais, kui naine avastas ühismeediast postituse, kus otsiti kodu 15 hüljatud koerale. Fotol oli ka Shiloh, kes oli kogu selle aja ilmselt õues elanud ning väga halvas seisus. Tema keha oli täis haavu, kirpe ja puuke ning tema hambad olid mädanenud.

Perenaise ja tema kaua kadunud lemmiku taaskohtumine oli emotsionaalne ning koer tundis oma kunagise perenaise kiiresti ära. Kahjuks võttis lugu aga traagilise pöörde, kui loomaarsti juures selgus, et koeral on vähk. Arstide sõnul on ime, et koer üldse veel elus on.

Perenaine suudab selles kurvas loos näha siiski helget nooti. «Mul on hea meel, et ta saab lahkudes olla ümbritsetud inimestest, kes teda armastavad.»

@aldentattoos I can’t believe you’re alive ♥️😭🙏 #fyp #fypage #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #animalsoftiktok #animalrescue #drugaddiction #addiction #addictionawareness #dogrescue #animals #dogs #dogsoftiktok #animalcruelty #rescuedog ♬ You’re Gonna Go Far - Noah Kahan

Märksõnad

Tagasi üles